Lions julekoncert

Kirkekoncert i Dronninglund slotskirke med Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2019
Den 24. november 2019 kl. 16:00

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2019 Endnu mere gospel
I julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange.
Anders julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved
musikken der sætter gang i julestemningen.
Til denne smukke kirkekoncert kan du opleve Anders Blichfeldt i selskab med sin kapelmester Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på piano.
Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren,
og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har Anders ydermere en gospel korpige,
som er klar til at bringe den helt rette stemning ind i denne uforglemmelig julekoncert.

Gå ikke glip af denne fantastiske  julekoncert i Dronninglund Slotskirke.

Arrangementet afholdes af Lions Club Dronninglund, og overskudet går til Lions velgørende og humanitære arbejde - primært i lokalområdet.

Billetter kan købes på: http://dronninglundlions.nemtilmeld.dk
Samt flg. steder:
Spar Købmand, Asaa
Dronninglund sparekasse, Dronninglund
Nordjyske Bank, Hjallerup
Meny, Dronninglund og Klokkerholm
Super brugsen, Dronninglund

Sponsorere: Dronninglund Sparekasse, Stark Dronninglund, Spar Asaa, PN-el Service, Malermester Kim Jensen, Dronninglund Auto Service, Klokkerholm Karosseridele, Sparekassen Vendsyssel, Ventek Ventilation, Vognmand Kr. K. Hermansen, Nordjyske Bank, Tjelle-Byg Nordex Food, LE 34, Super Brugsen Dronninglund, Meny Dronninglund, JPH Rådgivning, Dronninglund Slot, M2 Byg, Midtvendsyssel Avis.

Bemærk: også mulighed for at spise på Dronninglund Slot efter koncerten med flg. koncertbuffet (bestilles som tillægsydelse , normalpris 200 kr. pr. person

Koldrøget Norsk laks serveret med rygeostcrem og tørret rug, Rejer med hjemmelavet mayonnaise og brændt citron, Helstegt kalveculotte med stegte rodfrugter, Skindstegt unghanebryst med ristede svampe, Små ristede kartofler med brunet smør og urter, Rødvinssauce, Salat med efterårs urter og vinaigrette, Dobbelt chokoladekage med mørke bær og vanilje-creme fraicehe.