Lions Dronninglund

ForsideKlubbenAktiviteterAnsøgningerKlubmøder

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave
                Kirkekoncert i Dronninglund slotskirke med Linda Andrews og stort gospelkor

Kom til en medrivende og stemningsfuld julekoncert med den færøske sangfugl Linda Andrews som i 2009 tog danskerne med storm da hun vandt DR´s store talentkurrence X-Faktor.

Linda Andrews er pt på juleturne rundt om i landet, men har fundet tiden til at komme til Dronninglund Kirke og lave den smukkeste og stemningsfulde julekoncert.

Julekoncerten indeholder kendte juleklassikere som alle kan synge med på, og Linda vil med sin smukke og indlevende stemme synge julesange som vil komme til sin ret i det smukke kirkerum.

Foruden sine 3 dygtige musikere, får Linda også besøg af et helt gospelkor (ca. 40 personer) der vil medvirke på nogle af numrene.

Gå ikke glip af denne fantastiske julekoncert.

Køb billetter på www.dronninglundlions.nemtilmeld.dk eller flere salgssteder i området til 195 kr. pr. person.

Alle kan således se frem til en stemningsfuld musikoplevelse i den smukke Dronninglund Slotskirke.

Overskudet går til LIONS velgørende og humanitære arbejde - primært i lokalområdet.

Billetter kan også købes :
Spar Asaa, Dronninglund sparekasse Dronninglund og Hjallerup, Nordjyske bank, Hjallerup, Meny Klokkerholm, Meny Dronninglund, Superbrugsen Dronninglund

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark