Lions Dronninglund

ForsideKlubbenAktiviteterAnsøgningerKlubmøder

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Kirkekoncert i Dronninglund slotskirke med Linda Andrews og gospelkor

Den 2. december kl. 16:00

Kom til en medrivende og stemningsfuld julekoncert med den færøske sangfugel Linda Andrews som i 2009 tog danskerne med storm da hun vandt DR`s store talentkonkurrence X-Faktor

Linda Andrews er pt på juleturne rundt om i landet, men har fundet tiden til at komme til Dronninglund Kirke og lave den smukkeste og stemningsfulde julekoncert.

Julekoncerten indeholder kendte juleklassiker som alle kan synge med på, og Linda vil med sin smukke og indlevende stemme synge julesange som vil komme til sin ret i det smukke kirkerum.

Foruden sine 3 dygtige musikere, får Linda også besøg af et helt gospelkor (ca. 40 personer) der vil medvirke på nogle af numrene.

Gå ikke glip af denne fantastiske julekoncert

Køb billetter på www.dronninglundlions.nemtilmeld.dk eller flere salgssteder i området til 195 kr. pr. person

Alle kan således se frem til en stemningsfuld musikoplevelse i den smukke Dronninglund Slotskirke.

Overskudet går til LIONS velgørende og humanitære arbejde - primært i lokalområdet.

Billetter til koncerten (pris 195 kr.) kan købes hos:

Spar Købmand, Asaa

Dronninglund sparekasse, Dronninglund