Lions Kirkekoncert

Stemningsfuld julekoncert med Tamra Rosanes

Lad Tamra Rosanes synge julen ind med ”Silent Night”, ”Oh Come All ye Faithful”, ”Go Tell it on the Mountain” og nyere sange som ”Winter Wonderland”.
Den amerikansk-danske countrysanger Tamra Rosanes fortolker med sin funklende stemme julens salmer og sange, gospel, spirituals og traditionelle amerikanske folkesange samt egne sange, så publikum – uanset vejret – vil gå fra koncerten med varme i hjerterne og være i den helt rette julestemning. Book Tamra Rosanes til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.
Gå ikke glip af denne fantastiske  julekoncert i Dronninglund Slotskirke.

Arrangementet afholdes af Lions Club Dronninglund, og overskudet går til Lions velgørende og humanitære arbejde - primært i lokalområdet.

Billetter kan købes på: http://dronninglundlions.nemtilmeld.dk
Samt:
Super brugsen, Dronninglund

Sponsorere:
Sparekassen Danmark, Botan, Malermester Kim Jensen, Dronninglund Auto Service, Klokkerholm Karosseridele, Ventek Ventilation, Vognmand Kr. K. Hermansen, Tjelle-Byg, Nordex Food, LE 34, Super Brugsen Dronninglund,  JPH Rådgivning, Basis Tryk og skilte, Blomster Bixen, M2 Byg, Ventek Ventalition, JPH Rådgivning, Tegnestuen v/ Per Pedersen.