Lions Kirkekoncert

Anders Blichfeldt - koncert i Dronninglund Kirke

Bestil billetter via Nemtilmeld: http://dronninglundlions.nemtilmeld.dk

Fredag den 03. december kl. 19.30

I julen 2021 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Til denne smukke kirkekoncert kan du igen opleve Anders Blichfeldt i selskab med sin kapelmester Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har Anders ydermere en gospel korpige, som er klar til at bringe den helt rette stemning ind i denne uforglemmelig julekoncert.

Gå ikke glip af denne fantastiske julekoncert med Anders Blichfeldt - Linda Andrews - Martin Jønsson.

Arrangementet afholdes af Lions Club Dronninglund, og overskuddet går til Lions velgørende og humanitære arbejde - primært i lokalområdet.

Billetter købes lettest her på NemTilmeld (se link ovenfor).
Alternativt hos Super Brugsen, Dronninglund

Bemærk: hvis Covid-19 restriktioner ændrer sig i negativ retning, kan vi være nødsadiget til at aflyse arrangement. Så tilbagebetales penge automatisk.

Tak til alle vore sponsorer.